Vingelsgaard Gjestgiveri

Gjestgiveriet ligger på et gardsbruk i den gamle grenda «Vinnilsgarden» nær sentrum i bygda, og har 10 rom og 20 sengeplasser (oppredde senger).

Det flotte gårdstunet på Vingelsgaard gjestgiveri. Foto: Marketmap

I 1. etasje er det ei stor peisestue og et kjøkken. I 2. etg er det et lite oppholdsrom med en kjøkkenavdeling for sjølstell. Vi har to familierom med plass til fire personer, fem rom med dobbeltseng, de øvrige har køyeseng eller separate senger. Det er fire felles bad og toaletter på gangen. Alle rommene ligger i 2. etg og har flott utsikt over bygda. Vi har noen rom hvor jegere er kan få ta med hund på rommet, dersom de har egne bur. Hunder er ikke tillatt i felles oppholdsrom. 

Vingelsgaard serverer god, hjemmelaget mat, basert på egne og lokale råvarer. Vi driver økologisk sauehold på garden. Alt kjøtt blir slaktet på Røros og videreforedlet her i bygda. Vi på Vingelsgaard får våre egne lam tilbake, og lammekjøtt står derfor ofte på menyen! Vi serverer også hjemmelagde kjøttkaker og karbonader av storfe, viltkjøtt og fjellørret. Dessert og kaffe serveres til alle middager. Middag må bestilles på forhånd.

nærbilde av et dekket frokostbord på vingelsgaard gjestgiveri
Frokosten inneholder alltid mye god lokalmat og serveres i peisestua. Foto: Per Erik Jæger
et soverom med røde vegger og en dommeltseng på vingelsgaard gjestgiveri
Eksempel på et dobbeltrom på Vingelsgaard. Foto: Per Erik Jæger

Vertskap: Ingrid Vingelsgaard og Arnstein Enget
Tlf: 993 68 262
E-post: gjest@vingelsgaard.no
Les mer på deres egne hjemmesider www.vingelsgaard.no