Bunåva kafé

På Bunåva kafé kan du nesten hver dag i sommersesongen få god mat med fokus på bruk av lokale råvarer. Resten av året er det dugnadskafe med kaffe og vaffel på lørdager, av og til serveres også søndagsmiddag.

Åpningstider vår/forsommer 2024

Perioden 27. april – 22. juni:
Lørdager kl 11-15: Dugnadskafé (vanligvis med kaffe og vaffel, av og til påsmurt og ei kake eller to)

Felles telefon for Vingelen turistinformasjon og Bunåva kafé: (+47) 47 92 11 87. Telefonen er vanligvis betjent på ukedager, i vanlig arbeidstid. Bunåva har adresse Nordate 2.

Følg Bunåva kafe på Facebook.

Bunåva kan leie til et arrangement på dagtid (når det ikke er kafedrift) eller kveldtid. Det kan også være mulig på bestille matservering. Kontakt i så fall Marte G. Vingelen i Bunåva-styret (tlf 47 46 55 72) for bestilling.

I kaféen finnes også salg av lokalmat og lokal husflid, samt en boksamling med ulike fagbøker om Forollhogna, lokale bygdebøker og nyere skjønnlitteratur. Noen av bøkene kan du låne med deg hjem. På Bunåva er det også trådløst nett og turistinformasjon (betjent om sommeren, resten av året ubetjent).

Bunåva kafé er åpen hele året, men med reduserte åpningstider i vinterhalvåret (som regel onsdag og lørdag). Kaféen er betjent stort sett hver dag i sommersesongen, i perioden fra ca 20. juni til 15. august, og da serveres mat med fokus på bruk av lokale råvarer. Sommerkaféen serverer vanligvis ulike lunsjretter samt lokalmatmiddag på søndager. Blant råvarene er lokale oster fra Eggen Gardsysteri, Vingels-karbonader og lokal fjellørret. Sommerkaféen kan også tilby egen meny til forhåndsbestilte grupper.

Foto: Hege Hovd
Foto: Ingrid Eide