Bunåva kafé

På Bunåva kafé kan du hver dag i sommersesongen få god mat med fokus på bruk av lokale råvarer. Resten av året er det dugnadskafe med kaffe og vaffel på lørdager, av og til serveres også søndagsmiddag.

Åpningstider vinteren 2022/23

Dugnadskafé med kaffe og vaffel, kanskje noe påsmurt eller ei kake!
Onsdager 11-14.00
Lørdager kl 11-15.00

Felles telefon for Vingelen turistinformasjon/Bunåva kafé: (+47) 47 92 11 87. Telefonen er vanligvis betjent på ukedager, i vanlig arbeidstid. Bunåva har adresse Nordate 2.

Følg Bunåva kafe på Facebook.
Vil du ha kontakt med oss, send oss gjerne ei melding via facebook!

Bunåva kan leie til et arrangement på dagtid (når det ikke er kafedrift) eller kveldtid. Kontakt i så fall Silje Hilmarsen i Bunåva-styret (tlf 92 63 10 17) for bestilling.

I kaféen finnes også salg av lokalmat og lokal husflid, samt en boksamling med ulike fagbøker om Forollhogna, lokale bygdebøker og nyere skjønnlitteratur. Noen av bøkene kan du låne med deg hjem. På Bunåva er det også gratis trådløst nettverk og turistinformasjon (betjent om sommeren, resten av året ubetjent). Ute er det lader til elbil.

Bunåva kafé er åpen hele året, men med reduserte åpningstider i vinterhalvåret. Kaféen er betjent hver dag i sommersesongen, i perioden fra ca 20. juni til 10. august, og da serveres mat med fokus på bruk av lokale råvarer. Sommerkaféen serverer vanligvis ulike lunsjretter samt lokalmatmiddag hver søndag. Blant råvarene er lokale oster fra Eggen Gardsysteri, Vingels-karbonader og lokal fjellørret. Sommerkaféen kan også tilby egen meny til forhåndsbestilte grupper.

VANLIGE ÅPNINGSTIDER SOMMER
Bunåva har åpen sommerkafe med lunsjmeny i perioden ca fra skoleslutt til første uka i august:
Mandag- lørdag kl 11.00 – 17.00, søndag kl 13-17.

Foto: Hege Hovd
Foto: Ingrid Eide