Julemesse i Vingelen

Annethvert år er det julemesse i Samfunnshuset Fjellheim, med salg av håndverk og matvarer. Forrige julemesse var søndag 26. november 2023, neste gang blir søndag 30. november 2025. Dørene åpner kl 11. Salget starter kl 12 og varer vanligvis til bortimot kl 14.

Julemessa tilbyr et stort utvalg håndverksprodukter, hjemmebakst og ulike hjemmelagede matvarer. Her finnes både strikkede votter og sokker, pyntegjenstander, julepynt, takkebakst og julekaker, så her er det mulig å gjøre unna både julegavehandel og innkjøp av julemat. Det er også loddsalg med trekning av flotte gevinster med en total verdi godt over 100 000 kr! Trekning ca kl 14.

I Fjellheim-restauranten er det kafé, og det er juleverksted og hestekjøring for barn. Ute er det fyr på bålpanna og vi garanterer julestemning! Alle inntektene fra julemessa deles mellom Vingelen idrettslag og Samfunnshuset Fjellheim.

Mathuset Vingelen serverer julemiddag kl 13-17 på Bunåva kafé, så alt ligger til rette for en fin heldags utflukt til Vingelen denne søndagen.

Vil du se hele gevinstlista og kjøpe lodd, eller se hvilke produkter som selges på julemessa? Se mer under Diskusjon i facebookarrangementet Julemesse i Vingelen 2023. Bilder av salgsvarene legges ut dagen før julemessa.

Bjørkekranser med nisse
Julepynta bjørkekranser Foto: Hege Hovd
Hesteskyss for barn
Hestekjøring med /Åkergampen. Foto: Hege Hovd