Gjersjøhytta

Gjersjøhytta ligger i indrefileten av vingelsfjella, et steinkast fra nasjonalparkgrensa. Et naturlig utgangspunkt for fjellturer og fiske.

Denne lille perlen ligger høyt til fjells, med bare noen meter å gå for å komme inn i nasjonalparken. Hytta er et utmerket utgangspunkt for fjellturer i slake lier. Gjersjøen er et stort fjellvann, med ørreter opp i flere-kilosklassen. Villreinens sommerbeiteområder ligger også i dette området.

Hytta har 5 sengeplasser, ett soverom, stue og kjøkken, totalt 28 m2. Vann fra kilde, propan, vedfyring og utedo. Ta med sovepose. Det er lov å ha med hund på hytta, men vi ber om at denne holdes på gulvet eller i egnet hundeseng.

Fiskekort for Vingelen kjøper du på www.fishspot.no. – her kan du også se film fra da Fishspot testet forholdene i Gjersjøen. 

Hytta ligger ca. 4,5 km fra bilvei sommerstid, og gangtiden inn dit er på ca. 1 time i rolig, voksent tempo, avstand langs bilvei til bygda ca 8 km.

Hytta kan bookes på Inatur sine nettsider.

Utleieperiode: Fra vinterferien til starten av oktober. Vinterstid er det mulighet for skuterskyss. For priser og informasjon om snøskutertransport ring Vingelen Idrettslag v/Ragnar Sollid på tlf 959 29 510.

For mer informasjon ta kontakt med oss i Vingelen Turist, tlf 47 92 11 87, epost turist@vingelen.com

Hytta eies av Vingelen Sameie

Begge foto: Bjørnar Hansen